Trouwlocatie uitzoeken

Wij voeren de gesprekken met leveranciers over de prijzen van de bloemen, locatie, muziek en alles wat onderdeel uitmaakt van de belangrijke grote dag. Het maken van een voorselectie van locaties doen we graag voor jullie. Zo is de eerste keuze gemaakt en kijken we met jullie samen welke trouwlocatie jullie een goed gevoel geeft.

Ontbreekt het jullie aan tijd, dan doen wij het eerste bezoek zelf. We maken natuurlijk volop foto’s en video’s en als het jullie uitkomt, gaan we op dat moment via FaceTime met jullie in overleg om tot de juiste keuze te komen.

Thema voor bruiloft

De locatie vormt de basis van waaruit we jullie droombruiloft gaan vormgeven. We bespreken het budget, jullie voorkeur voor muziek en het thema van jullie bruiloft. Bij alle onderhandelingen gaan we hard ons best doen om voor jullie een goede prijs af te spreken.

Foto- en videograaf

Kies voor een fotograaf en een videograaf om niets van jullie trouwdag te missen. Blijf ook na de huwelijksdag eindeloos genieten van de bijzondere momenten die voor eeuwig zijn vastgelegd. ALLES_TROUWEN vindt voor jullie de perfecte foto- en videograaf die jullie trouwdag tot in detail vastlegt.

Programma voor trouwdag

Het moment is aangebroken, de uitnodigingen worden verstuurd. Wij bieden hierbij een helpende hand. Wordt er extra informatie verstuurd? Is er sprake van een dresscode of speciale wensen. Het gehele programma wordt door ons naar de juiste mensen gestuurd.

Wat kost een weddingplanner?

Jullie dag is uniek en vraagt om maatwerk. Wij zijn jullie rechter- en linkerhand op de trouwdag. Hiervoor hanteren wij een uurtarief van 125 euro inclusief BTW, maar exclusief reiskosten en reistijd.

Om jullie een indicatie te geven: een onbezorgde dag waarbij echt elk gebeurtenis zorgvuldig geregeld is, neemt minimaal 45 uur in beslag.

Hierbij gaan wij ervan uit dat we met maximaal 2 personen aanwezig zijn. Is er extra hulp nodig, dan rekenen we hiervoor een meerprijs per uur.

Bespreken we samen hoe jullie trouwerij eruit komt te zien? Kom met ons in contact en verras ons met jullie bijzondere wensen.