Stappenplan ALLES_TROUWEN

Blijf genieten van deze bijzondere periode. Via ons stappenplan komt jullie droomhuwelijk op een ontspannen manier steeds een stapje dichterbij.

De kennismaking

Laten we elkaar leren kennen in een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin komen al jullie wensen en ideeën aan bod. Dit gesprek kan online plaatsvinden, bij ons op kantoor in Emmen (Drenthe) of een locatie naar keuze.

Samen komen we tot de juiste aanpak voor jullie bijzondere dag.

Het 'event plan'

Wij vertalen jullie ideeën en wensen in een ‘event plan’. Hiermee wordt duidelijk wat er allemaal moet gebeuren. We maken een verdeling van de werkzaamheden en we kunnen eventueel een moodboard maken, zodat de gewenste sfeer en ideeën goed in beeld worden gebracht. De gemaakte planning biedt houvast en helderheid tijdens het gehele proces.

In het ‘event plan’ vinden jullie ook de begroting. Deze maken wij aan de hand van jullie aangegeven budget. Deze begroting zullen we tijdens het proces nauwlettend in de gaten houden en bijstellen waar nodig.

De voortgang

Voor advies en vragen zijn wij altijd bereikbaar via e-mail of WhatsApp. We kunnen ook een belafspraak met elkaar inplannen.

Jullie krijgen regelmatig een terugkoppeling van ons, zodat altijd helder is waar wij op dat moment mee bezig zijn. Hoe vaak en op welke manier wij dit doen, spreken we met elkaar af.

Het draaiboek

ALLES_TROUWEN onderhoudt contacten met alle leveranciers zodat jullie volledig ontzorgd worden en wij de gemaakte afspraken kunnen monitoren. We geven jullie een uitgebreid draaiboek, waarin elke stap tot in de puntjes en volgens de juiste tijdlijn is uitgewerkt.

De Grote dag(en)

Het lange wachten wordt beloond. Jullie gaan trouwen. Wij zijn er natuurlijk de hele dag bij om alles wat we besproken hebben in goede banen te leiden. Geniet van deze dag en blijf de liefde vieren.