Natasja Jeuring-Bosma

Onze denker

Natasja is een natuurtalent als het gaat om het (be)denken, delegeren en de beste mensen op de juiste plek te krijgen.

Ooit begonnen als ware horecatijger bij top horecagelegenheden heeft Natasja hier de nodige bruiloften georganiseerd en meegemaakt. Met haar ervaring weet zij als geen ander hoe ze jullie de beste ondersteuning biedt om tot de mooiste dag van jullie leven te komen.

Betrokken als ze is, staat ze met een gezonde dosis enthousiasme klaar om jullie een onvergetelijke bruiloft te verzorgen. Niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten.
Natasja staat echt haar mannetje. Ze is doortastend en ze stelt alles in het werk om voor elk verliefd stelletje de perfecte trouwdag te organiseren.

Liset Roozeboom-van Dorrenstein

Onze creatieve duizendpoot

Geniet van een trouwdag in stijl met de creatieve hulp van Liset. Voor elk thema en elke stijl is zij de persoon die meedenkt, zodat alles perfect bij elkaar past, zowel in kleuren als in thema’s.

Ze buigt zich over mooie uitnodigingen voor jullie gasten, maar is ook creatief als het gaat om jullie eigen trouwsite, een eigen Glossy van jou en je partner, menukaarten, bruidstaart, bloemen, noem maar op.

Liset luistert goed naar jullie wensen en niets is haar te gek. Ze tovert jullie gedachten om in de werkelijkheid waar jullie naar op zoek zijn. Met haar “finishing touch” geeft ze jullie prachtige herinneringen mee aan de grote dag waarop jullie de liefde vieren.

Stephan Jeuring

Onze regelneef!

Een man als weddingplanner? Dat heeft absoluut voordelen. Het betrekken van beide lovers is een absolute pre! De ervaring van een man bij ALLES_TROUWEN zorgt voor een ander oogpunt en dat kan verfrissend zijn.

Als niemand het kan krijgen, dan zorgt Stephan er voor dat het er toch komt. Hoe dan ook, wat dan ook, waar dan ook. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn grote netwerk en daar plukken jullie de vruchten van. Op naar een onbezorgde bruiloft met hulp van Stephan.